Graag reserveren? mail of Bel: 06 - 51 147 449


Wat is er te doen?


Onze campinggasten krijgen een gratis toegangskaart voor een bezoek aan het Wilhelmietenmuseum in Huijbergen. In de omgeving van Boerderijcamping De Meet is nog veel meer leuks te beleven! Shoppen in de pittoreske winkelstraatjes van Bergen op Zoom. Uitwaaien op de Zeeuwse stranden. Of klimmen in het nabijgelegen Klimbos. Er is voor elk wat wils!

Wandelen

Wandelen op de Brabantse Wal betekent wandelen in een heel bijzonder stukje Nederland. Het prachtige landschap en de mooie vergezichten maken een wandeling in onze omgeving heel speciaal. Wij informeren u graag over de mooiste wandeltochten! Of ga wandelen in Grenspark Kalmthoutse Heide, twee landen één natuur.

Fietsen en mountainbiken

Naast de normale fietsroutes is de Brabantse Wal ook uitermate geschikt voor mountainbiken door de grote verscheidenheid aan landschappen. U kunt zowel in een rustig tempo als op een sportieve wijze kennismaken met de omgeving. Aan u de keuze! Kijk voor leuke fietsroutes op www.route.nl

Bourgondisch Bergen op Zoom

In de Markiezenstad treft u het oudste Stadspaleis van Nederland: Het Markiezenhof. Naast interessante exposities en evenementen leert u hier alles over de rijke geschiedenis van de Heren en Markiezen van Bergen op Zoom. De specialistische winkeltjes in de pittoreske winkelstraatjes maken een bezoek aan Bergen op Zoom zeker de moeite waard!

Op bezoek bij de zuiderburen

Vanuit onze camping gelegen aan de Belgische meet (de grens) zit u zo bij onze zuiderburen. Op 3 kilometer afstand bevind zich het grenspark Kalmthoutse heide waarvan wij gastheer zijn. Deze unieke omgeving is een lust voor wandel, fiets/mountainbike en natuurliefhebbers. Andere aanraders zijn het Arboretum in Kalmthout en het Karrenmuseum te Essen. Kijk voor meer informatie op www.vvvessen.be

Winkelen

In Designer Outlet Roosendaal treft u meer dan 75 designerwinkels met kortingen tot wel 70%. Ook Goes is een gezellige winkelstad met veel unieke winkels. En wat dacht u van het Belgische Antwerpen? Allemaal binnen bereik!

Strand

Wilt u tijdens uw verblijf af en toe genieten van zon, zee en strand? Ook dat kan! De Bergse Plaat is een hele prettige plek om te recreëren en te flaneren op de Boulevard. De zilte Zeeuwse zoute wateren treft u met de auto op nog geen 30 minuten rijden vanaf onze camping.

Voor thrillseekers

In het Klimbos Brabantse Wal treft u maar liefst 7 verschillende klimavonturen met circa 100 verschillende overgangen. Een bezoek aan Indoor Skydive Roosendaal kunnen wij de durfallen onder ons zeker aanraden!

Uitstapjes en bezienswaardigheden

In onze gezellige kantine treft u diverse informatiemappen over verschillende activiteiten en bezienswaardigheden in de regio die u te voet, met de fiets of met de auto kunt ondernemen. Zo hebben wij een map met fietsroutes (van 20 tot 40 km) waarvan er een groot aantal bij de kerk van Huijbergen vertrekken. Kijk voor meer informatie op www.vvvbrabantsewal.nlOntwerp Bureau Snor
De Meet - Boerderijcamping