Graag reserveren? mail of Bel: 06 - 51 147 449


De Boerderijcamping


Wilt u genieten van het boerenleven en de rust op de Brabantse Wal? Dan is Boerderijcamping De Meet uw ideale uitvalsbasis voor een ontspannende vakantie of weekendje weg!

Boerderijcamping De Meet

Boerderijcamping De Meet is een kleinschalige seniorencamping gelegen op een rustieke locatie op de Brabantse Wal. Van 15 maart tot 13 oktober staat de familie Van Aert voor u klaar om u een heerlijk verblijf te bezorgen. Onze kampeerplaatsen zijn minimaal 10 bij 10 meter. U staat bij ons altijd aan de buitenrand van het terrein, zodat er veel ruimte is aan de voorkant van uw tent of caravan. De plekken zijn afgebakend met walnotenbomen en struiken, waardoor u voldoende privacy heeft en schaduw als het nodig is.

Kubushuisjes te huur

Een fijn verblijf in één van onze drie vrolijke, knusse kubus huisjes. Het zijn alle drie karakteristieke huisjes met een uniek interieur. Ze hebben een grote raampartij over de gehele voorzijde en een comfortabel bed. Ideaal voor fiets- en wandelvakanties. > meer info

Van alle gemakken voorzien

Op de boerderij zijn talloze dieren aanwezig, zowel groot als klein. Dit is leuk en leerzaam voor iedereen! Uiteraard is uw eigen huisdier ook welkom. Onze camping is van alle gemakken voorzien met een lekker verwarmd sanitair. Wij beschikken over een nette, ruime kantine met gelegenheid om af te wassen. Ook is er huishoudelijke apparatuur te vinden zoals; een diepvries, koelkast, magnetron, wasmachine, strijkplank en strijkijzer. Hier is ook een kleine bibliotheek met leesboeken, wandel- en fietsroutes en veel informatie over de lokale bezienswaardigheden.

Er zijn vijf watertappunten met koud drinkwater op het midden van het campingveld. Kom gerust een keertje kijken als u in de buurt bent. U bent meer dan welkom!

Gratis wifi

Een goede wifi-verbinding is belangrijk voor u als gast. Om even uw werkmail te checken, spelletjes te spelen of een berichtje te posten op social media. Dat realiseren wij ons maar al te goed. Daarom kunt u bij Boerderijcamping De Meet gratis gebruik maken van wifi.

Broodjesservice

Wat is er lekkerder dan ontbijten met lekkere broodjes en een glas verse jus d’orange. Iedere dag van de week kunt u de vooraf bestelde broodjes in de ochtend afhalen in de kantine.

En meer!

Wij beschikken over een slechtweer-accommodatie, een overdekte fietsenstalling en een ruim parkeerterrein voor uw auto. Voor de lekkerste streekproducten kunt u terecht in onze eigen boerderijwinkel  naast de kantine.

Contact boerderijcamping Brabantse Wal

Boerderijcamping De Meet is aangesloten bij in het Groen Heeft u vragen of wilt u meer weten? Neem gerust contact met ons op!Reserveren

Van 15 maart tot 13 oktober staat de familie Van Aert voor u klaar om u een heerlijk verblijf te bezorgen! Reserveer hier uw favoriete vakantieplekje!

Plattegrond

Ontwerp Bureau Snor
De Meet - Boerderijcamping