Graag reserveren? mail of Bel: 06 - 51 147 449


Kubus huisjes


Kubushuisjes te huur

Een fijn verblijf in één van onze drie vrolijke, knusse kubus huisjes. Het zijn alle drie karakteristieke huisjes met een uniek interieur. Ze hebben een grote raampartij over de gehele voorzijde en een comfortabel bed. Ideaal voor fiets- en wandelvakanties. Er kan gebruik worden gemaakt van de sanitaire voorzieningen van de boerderijcamping.

Alle drie de kubushuisjes zijn voorzien van een kast om spullen in op te bergen. Daarnaast beschikken ze over: een waterkoker, koelkastje, mokken, borden, glazen, bestek en een droogrekje met wasknijpers. Evenals een stopcontact met usb aansluiting. De bedden zijn voorzien van een dekbed en hoofdkussens. Een lakenpakket (matras-, dekbed- en kussenhoezen) kunt u eventueel bij ons huren.

Buiten staan twee tuinstoelen voor u ter beschikking, tevens kunt u gebruik maken van de picknicktafels op het veld.

Koken kunt u, als u daar gebruik van wilt maken, in de kantine van de boerderijcamping. Pannen, kookgerei, gasstel en een magnetron zijn hier aanwezig. Heeft u zin in verse broodjes bij het ontbijt, dan kunt u gebruik maken van de broodjes service.

Tarieven:
Prijs per overnachting per persoon in ‘Delfts blauwe huisje’ of ‘Bloemenhuisje’ is €30,00 per persoon per nacht, kinderen tot en met 11 jaar €15,00 per persoon per nacht. Deze kunnen voor 1 of meerdere nachten geboekt worden.

Prijs per overnachting per persoon in het ‘ Wilhelmina huisje ‘ is €35,00 per persoon per nacht, kinderen tot en met 11 jaar €15,00 per persoon per nacht. Deze kan ook voor 1 of meerdere nachten geboekt worden.
Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting, inclusief schoonmaken.

Lakenpakket: €15.00 (optioneel)

ReserverenOntwerp Bureau Snor
De Meet - Boerderijcamping